52-product_vloeren_laminaat-header.webp

Laminaat - HOUTPRINTS MET NOESTEN

NIET VAN ECHT TE ONDERSCHEIDEN!

Een laminaatvloer heeft een harde kunststof bovenlaag waarop een houtdessin is geprint. Onder de printlaag bevindt zich een houtvezelplaat en een kunststof laag van melamine. Zodoende komt de vloer aan zijn naam, want laminaat betekent eigenlijk meerder lagen op elkaar.

Verzorging en onderhoud van laminaat kan haast niet makkelijker. Vuil hecht zich niet aan de vloer en daardoor is deze eenvoudig te reinigen met de stofzuiger en af en toe afnemen met een vochtige doek. Op een laminaatvloer zullen niet snel krassen ontstaan door de harde en beschermde kunststof toplaag. Handig in een huishouden met kinderen en huisdieren.Ook het zonlicht heeft geen invloed op de kleur van laminaat.

Tegenwoordig is laminaat haast niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer. Net als bij een houten vloer is bij laminaat tegenwoordig een houtreliëf voelbaar. Naast talloze houtmotieven zijn er ook andere dessins verkrijgbaar, bijvoorbeeld natuursteen, betontegels, geglazuurde tegels of marmer. Geheel wit of zwart behoort ook tot de mogelijkheden.

Welke type je ook kiest, het leggen is eenvoudig dankzij het clicksysteem.  

product_vloeren_laminaat-sfeer1
product_vloeren_laminaat-sfeer2