59-646-schildersbedrijf.jpg

Wij hebben een passie voor verf! Naast onze winkel hebben wij daarom ook een eigen schildersbedrijf. Wij verzorgen onder andere binnen- en buitenschilderwerken, onderhoud en renovatie. Kijk voor al onze werkzaamheden op onze website of vraag direct een offerte aan.

Resultaat gericht onderhoud
Alle gebouwen verouderen en hebben onderhoud nodig. In de loop der jaren hebben er vele veranderingen plaatsgevonden wat betreft de producten. Opleidingen en onderzoeken hebben er ook voor gezorgd dat we weten waar we op moeten letten en hoe we tot het beste resultaat kunnen komen. Duurzaamheid en kwaliteit met ouderwetse service dat is waar wij voor staan, met de combinatie van vakbekwaamheid en hoogwaardige producten kunnen wij je die garantie bieden.

Buitenschilderwerk
Dit heeft naast verfraaiing het voornaamste doel de conservering van de ondergrond. Zeker in ons klimaat met vele soorten en diverse invloeden het van groot belang en voordeliger om tijdig en goed onderhoud te verrichten.Vaak wordt er te lang gewacht met een noodzakelijke onderhoudsbeurt. Hierdoor moeten er meer werkzaamheden worden verricht, vaak moeten duurdere producten worden gebruikt en soms tot aan houtrot sanering toe.

Binnenschilderwerk
Allereerst is het binnenschilderwerk voor een groot deel verfraaiing van jouw interieur. Het dient echter ook ter bescherming van hout- en muurwerk. Zeker voor de gevelkozijnen geldt dat goed binenschilderwerk zijn weerslag heeft op de houdbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid van jouw buitenschilderwerk. Tegenwoordig is er een grote diversiteit aan mogelijkheden en technieken welke binnen toegepast kunnen worden

De werkzaamheden die wij verrichten zijn:

  • Sauswerk: dit kan natuurlijk op de traditionele wijze, maar kunnen we er samen voor kiezen om jouw sauswerk aan te brengen met een spuit of een zelfvoedende roller. Er wordt ter plekke gekeken wat voor jou de beste oplossing is. 
  • Blanke lak- en beitswerk dekkende verfsystemen: ook hier kan er weer gekozen worden om het op de traditionele manier met een kwast uit te voeren maar als het in jou situatie mogelijk is, kan er ook gekozen worden om het dekkende verfsysteem met de spuit aan te brengen.
  • Glasweefsel, vlies- en scanbehang aanbrengen.
  • Exclusieve wandafwerkingen: hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld een muurschildering.
  • Lijsten, ornamenten en alle andere mogelijkheden van gips aanbrengen.
  • Fotobehang en alle traditionele soorten behang aanbrengen.